RTV Zenica canlı yayın

TV kanalı:RTV Zenica

Ülke: Bosna Hersek

Kategori: Yerel TV

0 / 5

0 oy

RTV Zenica canlı yayın izle

RTV Zenica je bosanskohercegovački javni televizijski kanal. Sjedište se nalazi u Zenici. RTV Zenica je regionalna televizija (osnovana 1995.) koja ima modernu opremu za emitovanje radijskih i televizijskih programa te audio i video produkcije.

RTV Zenica emitira vijesti, informativne, edukativne i dječije programe putem zemaljskih predajnika za područje Zenice i dijelova susjednih općina Zeničko-dobojskog i Srednjobosanskog kantona. Program RTV Zenice se emituje i putem kablovskih operatera, kao i putem interneta.

Ülkeler

  • NTV Amna is a Bosnian local commercial television channel based in Kakanj, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Bosnian language.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Bosanskohercegovačka televizija (BHT 1) je naziv za državnu televiziju Bosne i Hercegovine a koja je sastavni dio bosanskohercegovačke radio-televizije (BHRT-a). Sjedište BHT1 se

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Krajem jula 1969. godine organizuje se izvještavanje o dešavanjima u Visokom putem javnog razglasa na Jaliji, a zvaničan početak emitovanja počinje 26. jula 1977. godine. sa

    4.3 из 5

    11 голосов