•   Online Televizyon -Canlı Tv -Makedonya -ТВ Канал 21 

TV kanalı: ТВ Канал 21
ТВ Канал 21 Canlı - Tv izle

Resmi siteden yayın
Bu TV kanalına izin verilir ve TV kanalının resmi web sitesinde yayınlanır, Oynatıcıya tıklayın
ТВ Канал 21
Ülke:  Makedonya
Kategori: Genel
5 de 5
1 oy
ТВ Канал 21 - açıklama, inceleme, derecelendirme

Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

ТВ Канал 21 Canlı - Tv izle

А1он  Makedonya / Haberler
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 de 5
4 oy
Телевизија Орбис  Makedonya / Haberler
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 de 5
2 oy
Интел Телевизија  Makedonya / Genel
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 de 5
4 oy
Cegrani TV  Makedonya / Genel
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 de 5
7 oy
Алфа ТВ  Makedonya / Genel
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 de 5
2 oy
Телевизија Бела  Makedonya / Genel
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 de 5
3 oy