TV Online. Canlı Tv izle. - TV kanalları - Sırbistan - ТВ Банат / Televizija Banat

ТВ Банат / Televizija Banat canlı yayın

TV kanalı:ТВ Банат / Televizija Banat

Ülke: Sırbistan

Kategori: Yerel TV

0 / 5

0 oy

ТВ Банат / Televizija Banat canlı yayın izle

TV Banat je osnovana 1998. godine od strane Kompanije Hemofarm, RTS-a i JAT-a. Kao regionalna televizija radi od 2007. godine. Program emitujemo na 25 kanalu UHF opsega 24 sata dnevno 365 dana u godini.
Regionalna TV Banat je, zahvaljujući profesionalnosti i otvorenoj programskoj politici, obezbedila visoku gledanost na području koje pokriva svojim signalom .Raznovrsnost u ponudi programa omogućava nam da ispunimo želje i zadovoljimo ukus svih naših gledalaca i da ispoštujemo opšte kulturne i etičke standarde.

Ülkeler

  • RTV Stara Pazova proizvodi radijski, televizijski i multimedijalni program na srpskom i na slovačkom jeziku. Programska orijentacija predstavlja nepristrasno i objektivno

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Radio televizija Bor je srpska regionalna radio televizija sa centrom u Boru. Program radija Bor se emituje od 30. decembra 1969. godine, a program televizije od 10. maja 1993.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Niška televizija (NTV) je srpska lokalna televizija. Osnovana je 1996. godine. Medijska kuća se nalazi u Nišu. Preduzeće JP „Niška televizija“ osnovano je 1995. godine odlukom

    4.3 из 5

    11 голосов