Inedit TV canlı yayın


Inedit TV canlı yayın

TV kanalı:Inedit TV

Ülke: Romanya

Kategori: Müzik TV

4.4 / 5

10 oy

Inedit TV canlı yayın izle

Cele mai mari nume din folclorul romanesc sunt prezente zilnic in cadrul emisiunilor de exceptie de la Inedit Tv. Misiune:„Inedit TV” un spațiu cultural de bucurie și inspirație, care să susțină constant procesul de transformare interioră a milioane de români.
În acest sens, strategia pragmatică de diferențiere a postului are la bază nevoia reală a populației de cunoaștere autentică și trăire (stare), care să dea încredere, optimism și curaj, intoarcerea la reperele autentice folosind noile instrumente ale timpului actual.

Ülkeler

  • Kiss TV este un post de televiziune cu specific muzical, care se adresează tinerilor cu vârsta între 18 și 30 de ani, parte a grupului Antenna Group, ce funcționează în România.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Kanal D este o televiziune din trustul de televiziune turc Doğan care emite conținut mixt din România. Este construită pe modelul televiziunii cu același nume din Turcia. Kanal D

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Studioul regional TVR Tîrgu-Mureş se adresează telespectatorilor din centrul Transilvaniei, scopul principal fiind acela de a furniza informaţii ce reflectă viaţa comunităţii

    4.3 из 5

    11 голосов