TVR Craiova canlı yayın


TVR Craiova canlı yayın

TV kanalı:TVR Craiova

Ülke: Romanya

Kategori: Yerel TV

4.6 / 5

5 oy

TVR Craiova canlı yayın izle

TVR Craiova face parte din rețeaua studiourilor regionale ale Televiziunii Publice TVR. A început să emită pe 1 decembrie 1998 pentru regiunea Olteniei. TVR Craiova este un post TV public, cu profil generalist, cu o grilă complexă de programe, îndeplinindu-si astfel rolul său de bază – de a informa, distra şi educa publicul telespectator.
TVR Craiova acoperă şi evenimente de anvergură din regiunea Olteniei, precum festivaluri, mari concerte, susţinând şi campaniile naţionale de interes public.
Grila TVR Craiova acoperă cerinţele tuturor categoriilor de audienţă, de toate vârstele, din toate mediile sociale, din toată zona Olteniei.

Ülkeler

  • Suntem iubitori de muzica traditionala si de aceea incercam mereu sa facem cele mai inedite si variate videoclipuri pe care sa vi le aducem in dar. Oricine este binevenit.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Canal7 este o stație de televiziune difuzată în Baia Mare, România, oferind spectacole de știri și divertisment. Ca parte a TL +, Canal7 produce și difuzează videoclipuri

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televiziunea de Turism a Romaniei. Începând de astăzi, telespectatorii români au la dispoziţie o noua sursă de inspiraţie pentru călătoriile lor - televiziunea Travel Mix. Travel

    4.3 из 5

    11 голосов