TV 2 Charlie canlı yayın


TV 2 Charlie canlı yayın

TV kanalı:TV 2 Charlie

Ülke: Danimarka

Kategori: Genel TV / Eğlence TV

4.6 / 5

5 oy

TV 2 Charlie canlı yayın izle

TV 2 Charlie er en dansk tv-kanal, der gik i luften d. 1. oktober 2004. Kanalen er målt på seertal Danmarks tredjestørste.
Den er den tredje kanal i TV 2-familien og er en del af datterselskabet TV 2 Networks, der desuden omfatter TV 2 Zulu og TV 2 Film. Direktør er Maiken Wexø.
Jarl Friis­­Mikkelsen er vært i et veloplagt musikalsk underholdningsprogram, hvor to hold, bestående af to kendte danskere dyster på paratviden om film, tv, musik, mad o. lign. Jarlen styrer løjerne med et glimt i øjet og et personligt touch, så underholdningsværdien er i top. Tag med en tur ned af memory lane og gæt med!

Ülkeler

  • TV 2 Zulu er TV 2 Danmark's comedykanal. TV 2 Zulu gik i luften den 15. oktober 2000 med Palle Strøm og Keld Reinicke som kanalchefer. TV 2 Zulu er i dag en del af TV

    4.3 из 5

    11 голосов

  • DR3 giver dig de fedeste programmer på tv og drtv og det fedeste indhold på sociale medier. DR3 er en dansk tv-kanal, der blev lanceret af DR den 28. januar 2013 klokken 20.00.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TV Midtvest er en regional tv-station under TV 2 med hovedsæde i Holstebro og sender regionale nyheder og aktualitetsprogrammer i de tidligere Ringkøbing- og Viborg Amter. TV

    4.3 из 5

    11 голосов