БХТВ canlı yayın

TV kanalı:БХТВ

Ülke: Bulgaristan

Kategori: Din TV

4.6 / 5

5 oy

БХТВ canlı yayın izle

Българска Християнска Телевизия (БХТв) излъчва от 2015 г. Основател на телевизията е евангелския пастор Благовест Белев от Ямбол. Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.
Българска Християнска Телевизия има за цел да представи стандартите на християнското мислене от трите основни клона – Православие , Протестанство и Римокатолицизъм, а също така да отразява активностите на всяка една от тях.

Ülkeler

  • 100% Ауто Мото ТВ - Автомобилна онлайн телевизия. Първа българска автомобилна телевизия. Автомобилни видео новини, технически характеристики и ревюта на автомобили от различни

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CodeFashion е специализиран портал за българска и световна мода. Code Fashion показва актуалните модни тенденценции тук и по света, интервюира само интересни и актуални личности.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • In LIFE TV е лайфстайл телевизията на България. In LIFE стартира като сайт от края на юли 2014 г. и като онлайн телевизия от средата на февруари 2015 г. През март 2016 г. получава

    4.3 из 5

    11 голосов