Евроком canlı yayın

TV kanalı:Евроком

Ülke: Bulgaristan

Kategori: Genel TV

4.6 / 5

5 oy

Евроком canlı yayın izle

Телевизия Евроком стартира в далечната 1996 година.
През годините успява да балансира и утвърди позицията си на медийния пазар благодарение на разнообразната си и интересна програма.
Журналисти, изповядващи принципите на безпристрастност и равнопоставеност към всички теми от обществения, политически и икономически живот на страната, модерни студия, високотехнологична база и възможност за директни включвания от всички точки на страната и извън нея благодарение на собствена подвижна телевизионна станция са само част от предимствата на телевизия Евроком.

Ülkeler

  • bTV е първата частна национална телевизия в България. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвалият до тогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Травъл ТВ e първият български телевизионен канал, посветен на туризма, световната култура и на пътешествията. От 1-и ноември 2015-а телевизия Travel HD пуска 24-часов fullHD канал

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Нова телевизия (NOVA) е българска частна национална телевизия. Стартира като ефирен регионален телевизионен канал в София на 16 юли 1994 година. Професионализъм, независимост и

    4.3 из 5

    11 голосов